Actualitate

Salina Turda a primit două stele Michelin într-un celebru ghid de călătorie

Salina Turda primește o nouă recunoaștere internațională. Minunea din subteran a fost inclusă în Ghidul Verde Michelin, care cuprinde obictive turistice recomandate vizitatorilor. Autorii Ghidului Verde au fost impresionați de această minune a naturii pe care o consideră surprinzătoare și modernă

Popularitatea Salinei Turda este în creștere, în anul 2018 trecandu-i pragul peste 700.000 de turiști, iar pe site-urile de profil, unde se pot lăsa recenzii, Salina Turda este în top. Spre exemplu pe celebrul site tripadvidior.com, din peste 1200 de păreri postate pe pagina de turism, 65% au încadrat destinația la categoria „excelent” și 26% la categoria „foarte bine”.

Ghidul Michelin pentru România este o publicație care are peste 500 pagini și include 26 de hărți, 92 de forografii, peste 300 de recomandări pentru hoteluri și restaurante și peste 500 de locuri de vizitat. Același ghid este disponibil în 38 de țări și generează vânzări de peste un milion de exemplare anual.

România este singura țară în care Ghidul Verde este lansat în limba locală, în contextul în care în majoritatea țărilor europene aceasta este disponibilă în engleză sau franceză, informează tvr.ro

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS