Actualitate

Salina Turda între cele mai frumoase zone de vizitat în România într-un top realizat de momondo

Momondo este un motor de căutare liber, gratuit și inspirator care compară oferte pentru zboruri, hoteluri și închirieri auto din întreaga lume.

Momondo este prezentă în  peste 30 de piețe internaționale și a primit recunoștință pentru produsele și serviciile oferite. Momondo a câștigat premii pentru categoriile Best Meta Search Website, Best Use of Social Media și Best Brand Travel Blog și au fost recomandați de publicații de renume international precum New York Times, CNN, Forbes și, pe plan local, de ProTV.

Recent, Momondo a alcătuir un top al celor mai frumoase zone de vizitat din România. Salina Turda fiind una dintre recomandările momondo.

„La 30 de kilometri de Cluj și la câteva sute de metri sub pământ, Salina Turda se înfățișează ochiului turistic ca o lume subterană, rece de doar 10 grade Celsius, unde natura și omul au lucrat cot la cot, cu sârguință, pentru a îi pune la dispoziție un mic oraș de sare.

Locul de unde acest zăcământ natural se extrăgea încă de pe vremea romanilor este, în prezent, nu doar o oază de sănătate balneară, ci și o mini-bază de agrement lumina elegant cu teren de sport, amfiteatru, loc de joacă pentru copii, muzeu natural, lac natural care îți permite o plimbare cu barca și altele. Și pentru ca vacanța ta să-și aibă doza de răsfăț frivol al simțurilor. de curând, salina a deschis propria unitate de cazare dotată cu un centru SPA”, fiind descrierea f[cut[ de momondo pentru cel mai frumos loc subteran din lume.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS