Actualitate

Salina Turda promovată la Milano

Salina Turda este prezentă la Târgul Internațional de Turism BIT Milano 2020 care se desfășoară în perioada 9-11 februarie, al doilea târg de turism important după cel din luna ianuarie de la Madrid.

Este de remarcat faptul că reprezentanții Salinei promovează această minune a naturii dincolo de granițele țării.

Salina Turda a fost vizitată în anul 2019 de peste 600000 de turiști din toate zonele lumii, fiind atrași de frumusețea naturală a acestui loc mirific.

Salina Turda îi atrage pe turiști datorită aspectului ei, care îmbină vestigii medievale precum crivacul folosit odinioară pentru a ridica din adâncuri bulgării de sare ori altarul sculptat în sare de mineri cu instalații moderne care transformă fosta mină de sare într-o adevărată feerie a luminii. Există o roată panoramică, un amfiteatru cu scaune încălzite, terenuri de minigolf sau de popice, dar și un debarcader amenajat pe o insulă de sare din mijlocul unui lac subteran. De asemenea, Salina Turda este renumită pentru efectele binefăcătoare ale aerului sărat asupra sănătății oamenilor.


Târgul de la Milano a ajuns la cea de-a 40 ediție și aduce în fața vizitatorilor 4 secțiuni.

BIT Milano este un târg internațional de turism care reunește profesioniști din industrie, agenții de turism, agenții de promovare și servicii din întreaga lume. BIT va reprezenta o experiență importantă pentru a vă întâlni cu următorul coleg de afaceri și pentru a crea noi posibilități pentru turism.

Târgul va avea patru secțiuni cheie:
– alimente și vin;
– destinații de lună de miere;
– instruire și educației pentru ospitalitate și turism
– lumea digitală.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS