Sănătate

Lecţie de igienă orală la Liceul Teoretic Pavel Dan din Câmpia Turzii

Julian Bonea, un tânăr de 25 de ani din Câmpia Turzii, student fruntaș al Facultății de Medicină Dentară din Târgu Mureș, a fost prezent în data de 4 mai la Liceul Teortic Pavel Dan, pentru a oferi informații elevilor legate de igiena orală.

 

Student în anul şase la Facultatea de Medicină Dentară din  Târgu Mureș, Julian Bonea a fost prezent la liceul care “l-a lansat”, pentru a detalia și prezenta metodele de profilaxie a afecțiunilor dentare, procesul prin care apare caria dentară, importanța realizării detartrajului, efectele benefice ale detartrajului și periajului profesional. De asemenea, a detaliat tehnica unui periaj eficient, utilizarea mijloacelor complementare de igienă dentară (ață dentară, apă de gură, gumă de mestecat) și folosirea lor corectă, efectele nocive ale fumatului și alcoolului asupra dinților și multe alte lucruri interesante legate de igiena dentară.

 

Julian Bonea a rămas impresionat de modul în care elevii au reacționat la cele explicate de el, spunând că liceenii au fost foarte interesați de albirea dinților, îngrijirea danturii și importanța detartrajului.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.