Sănătate

Video. Privitul timp îndelungat la televizor și utilizarea computerului distrug vederea. Mit sau realitate? Ne-a răspuns Dr. Teodor Holhoș

Cu o experiență de peste 5000 de operații cu laser în ultimii 7 ani, echipa Opticline a ajuns și în Turda, iar clinica Opticline, una la standarde europene și-a câștigat rapid pacienții prin profesionalismul de care echipa doctorului Teodor Holhoș a dat dovadă.

Turda a adoptat unul dintre cei mai buni medici din România!

Nu o spunem noi, ci miile de clienți mulțumiți care au trecut prin mâna dr. Teodor Holhoș, oameni care au ajuns la clinica din Turda, str. Libertății nr.3

Dr. Teodor Holhoș a acceptat să stea de vorbă cu Ziarul 21, pe tema sănătății vederii, iar despre mitul sau realitatea că privitul timp îndelungat la televizor și utilizarea computerului distrug vederea, ne-a  elucidat chiar Dr. Teodor Holhoș, chirurg oftalmolog specializat în operaţii cu laser.

 

Reporter: Privitul timp îndelungat la televizor și utilizarea computerului distrug vederea. Mit sau realitate?

Dr. Teodor Holhoș : La televizor nu este chiar aşa rău, televizorul fiind un ecran pe care îl privim de departe nu mai afectează aşa vederea, televizoarele moderne aproape deloc. În schimb, utilizarea telefonului, tabletei, calculatorului în exces afectează retina. Noi recomandăm pacienţilor care stau mai mult de patru ore la aceste dispozitive ochelari de protecţie. Aceste dispozitive emit şi o lumină albastră care s-a demonstrat că afectează retina. Recomandăm lentile speciale cu filtru de calculator. Ele conţin siliciu şi absorb din lumina albastră.

Întregul interviu pe care Dr. Teodor Holhoș l-a acordat pentru Ziarul 21, îl puteți găsi de luni, 7 mai, în Ziarul 21 la toate punctele de difuzare a presei.

Video:

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.