Actualitate

Sărbătoarea handbalului turdean! Potaissa Turda, medaliată cu bronz

Miercuri, 22 mai, Potaissa Turda a cucerit medaliile de bronz după ce a învins, pe teren propriu, CSM Bucureşti.
După ce au câştigat Cupa Challenge, bucureştenii au venit la Turda cu gândul de a restabili egalitatea la general, dar s-au lovit de un adversar puternic şi foarte motivat să transforme ziua într-o sărbătoare a handbalului turdean.


La opt minute de la startul partidei, turdenii aveau un avans de patru goluri, scor 6-2, şi nu le-au permis oaspeţilor să pună prea multe probleme în jumătatea adversă, Irimuş fiind şi de această dată de neînvins.
Cu toate că în minutul 19 Teixeira a punctat pentru 9-7, turdenii au fost cei care au dictat ritmul şi au reuşit să se desprindă, scor 16-8 (min.25).

Horaţiu Gal a intrat la cabine cu un avans de şase goluri, scor 17-11.
Şi după reluare, jocul a curs într-o singură direcţie, turdenii reuşind să păstreze aceeaşi formă bună şi un avans considerabil. În minutul 37, Georgievski a punctat pentru 20-14, dar în minutul 46 turdenii aveau un avans de nouă goluri, scor 26-17. Pe final, atmosfera a fost mai tensionată iar arbitrii s-au văzut nevoiţi să intervină pentru calmarea spiritelor.
Nu s-a pus, însă, în niciun moment, problema învingătoarei, fiind doar o chestiune de timp până ce Potaissa Turda şi-a trecut în cont a doua victorie, o victorie care avea să-i aducă medaliile de bronz.


Cu cinci minute înainte de final, Cîntec a punctat pentru 30-22, iar Laslo a înscris de două ori consecutiv în ultimul minut şi a stabilit scorul final: 32-23.
Turdenii şi-au primit medaliile şi Cupa şi s-au bucurat alături de suporteri de această reuşită. Munca turdenilor a fost încununată şi în acest an şi Potaissa Turda rămâne pe podiumul Ligii Naţionale de Handbal Masculin.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS