Actualitate

Scad persoanele izolate la domiciliu în Câmpia Turzii

Dacă marți, 24 martie erau 94 de persoane izolate la domiciliu în Câmpia Turzii se pare că numărul lor a scăzut și a ajuns la 90.

Datele oficiale au fost transmise de autoritățile de la Câmpia Turzii care mai precizează că nu există persoane în carantină sau depistate pozitiv cu COVID-19.

Până astăzi, 25 martie, pe teritoriul României au fost confirmate 906 de cazuri de infecții cu noul coronavirus. 86 dintre pacienți au fost declarați vindecați și au fost externați, în carantină se află 6016 persoane iar izolate 100.199 de oameni. Din păcate s-au înregistrat 14 decese.

Primăria Câmpia Turzii a anunțat că va face public aceste date, zilnic, pentru informarea corectă a populației și îi îndeamnă pe cetățeni să se informeze din surse oficiale și să nu dea crezare zvonurilor lansate de unele persoane iresponsabile.
De asemenea, trebuie amintit că răspândirea de informații false, în spațiul public, este faptă penală, mai ales că suntem în situație de criză declarată la nivel național!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS