<
Actualitate

Se desființează trecerea de pietoni de lângă primăria Câmpia Turzii

În cursul zilei de joi, 2 septembrie, trecerea de pietoni de lângă sediul primăriei Câmpia Turzii a fost desființată. Primăria Câmpia Turzii a realizat un sondaj de opiniei în urmă cu ceva timp privind desființarea a două treceri de pietoni din centrul orașului: cea de lângă primărie și cea de lângă parcul central. Pentru fluidizarea și dirijarea traficului a apărut la fața locului un echipaj al Poliției Locale.

O soluție foarte bună pentru eliminarea ambuteiajelor care se produc în centrul orașului din pricina afluxului de autoturisme generat din cauza densității mari de treceri de pietoni, mai ales miercurea când se desfășoară târgul săptămânal.

„Pe o lungime de 800 de metri există 5 treceri de pietoni: în dreptul restaurantului Apollo, în dreptul Direcției de Taxe și Impozite Locale, lângă Primărie, lângă farmacia Catena și lângă blocul turn.

Săptămânal, traficul este congestionat din cauza acestor treceri, astfel că șoferii sunt nevoiți să oprească de cel puțin 3-4 ori pe o distanță de 800 de metri. Acest lucru generează disconfort pentru șoferi, dar și pentru cetățeni, deoarece cantitatea de noxe emise de autoturismele care parcurg orașul greoi crește exponențial”, se arăta în comunicatul emis de PCT la momentul respectiv.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS