Actualitate

Se lansează Academia Cristina Pîrv! Vezi când are loc evenimentul  

Cristina Pîrv, 11-le care a facut istorie în voleiul mondial, s-a întors acasă, în inima Transilvaniei, unde, pe data de 11.11.2019 – nimic nu e întâmplător 🙂 – va lansa, în oficial, Academia Pîrv 11!

Pentru aceasta, academia este un vis devenit realitate și anume acela de a da înapoi țării care a crescut-o, ceea ce a învățat de-a lungul timpului pe terenul de sport, dar nu numai. Cristina joacă acum, pe terenul vieții sale, pe mai multe „posturi”: de mama, de speaker, de manager, iar acum este pregătită să dea ce are mai bun și pe cel de mentor sportiv.

Dacă iubești sportul, disciplina și visezi să faci parte dintr-o echipă de volei, acum este momentul tău! Învață tainele celui mai elegant sport de echipă de la cei mai buni! În cadrul Academiei Pîrv 11 vei avea ocazia să te antrenezi cot la cot cu Cristina Pîrv, 11-le de aur al României sau altfel spus cea mai valoroasă voleibalistă a tuturor timpurilor!

Nu contează dacă ești față sau băiat, ce vârstă ai, atât timp cât ai peste 8 ani :), ci doar ceea ce spune sufletelul tău. Dacă simți că locul tău este pe teren, haide să ne cunoaștem, și cine știe, poate vei fi chiar tu, noul 11 al României!

„Pentru mine, oricine încearcă, face cel mai important pas spre: DA, SE POATE!”, consideră Cristina.

Intrarea la eveniment este liberă.

Dress-code recomandat: orice se asorteaza cu perechea preferată de teniși sau adidași:).

ATENȚIE! Pantofii sport sunt un MUST HAVE. Nu glumim și veți vedea de ce:).

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS