<
Actualitate

Se pare că frigul de afară nu o descurajează pe Victoria noastră!!

Spunem “a noastra” pentru ca suntem “toti pentru unul” acum!! Pentru Victoria!! Astazi in salonul de la oncologie e soare, cald, sii e mai bine ca ieri… A trecut ai a 3-a doza grea de citostatice si totusi , Victoria pare ca are, pana acum , o zi mai buna!! Prietena ei Masha ii vegheaza somnul, si ca noi toti o incurajeaza, o face sa zambeasca printre lacrimi, o ajuta si se roaga pentru ea!! Sa ne rugam toti ca soarele din viata ei sa nu dispara, sa nu apuna nici macar o secunda si zilele ce vin sa fie tot mai usoare si pline de zambete!!
Sa nu uitati ca astazi si maine de la ora 21 la 21.30 e rugaciunea de grup pentru Victoria, sa-L rugam pe Dumnezeu sa tina soarele in viata ei, sa-i dea doar zile bune si sanatate!!
In continuare luptam pentru strangere de fonduri, lupta cu durerea si suferinta nu se termina, si nici nu o sa fie mai usoara, dar noi o putem ajuta sa o duca!!

O putem ajuta in continuare prin donatii intr-unul din conturile puse la dispozitie cu mentiunea la detaliile platii “DONATIE VICTORIA TORDAI”
🎀RO74BTRLRONCRT0048492602 (RON) – cont LEI, Titular Tordai Liana Adriana
🎀RO24BTRLEURCRT0048492602 (EUR) – cont EURO, Titular Tordai Liana Adriana
(Strainatate Codul SWIFT BTRLRO22)
🎀BtPay: 0756748582
🎀Link Paypal:
https://www.paypal.me/LianaAdriana
🎀Link Revolut: https://pay.revolut.com/profile/andreiifun
Telefon Revolut: 0740612764 – Andrei Tordai (daca nu merge linkul de revolut – dupa ce sa facut tranzactia sa distribuiti tranzactia pe numarul de telefon prin sms).

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS