<
Actualitate

Se suspendă activitatea la gradinița Lumea Prichindeilor din Câmpia Turzii  

COMITETUL JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CLUJ reunit în ședință extraordinară în data de 13 ianuarie 2022

HOTĂRĂȘTE:

Art. 1. (1) Se aprobă suspendarea activității didactice cu prezență fizică, pe o perioadă de 14 zile, începând cu data de 14 ianuarie 2022, în unitatea de învățământ preuniversitar Grădinița cu Program Prelungit „Lumea Prichindeilor” str. Parcului nr. 14, municipiul Câmpia Turzii, conform Anexei.

(2) Pe perioada suspendării, procesul de învățământ la unitatea de învățământ preuniversitar menționată la alin. (l) se va desfășura în sistem online.

Art.2. Prezenta hotărâre se comunică spre informare și punere în aplicare Inspectoratului Școlar Județean Cluj și Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Art.3 . Cu comunicarea dispozițiilor prezentei hotărâri se încredințează Secretariatul tehnic permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj. asigurat de Centrul operațional din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj.

PREȘEDINTELE COMITETULUI JUDEȚEAN PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ CLUJ.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS