campanie campanie
Actualitate

Seara romanțelor seara nostalgiei la Câmpia Turzii

Seara romanțelor, seara nostalgiei la Câmpia Turzii

În seara din 18 februarie, locuitorii municipiul Câmpia Turzii și-au adus aminte cu nostalgie de vremurile din trecut! Romanța i-a adunat pe toți la un loc, iar lacrimile au început să curgă pe obrazul celor care își aduceau aminte cu drag, de perioada când dragostea însemna mai mult decât orice!

Biserica Ortodoxă din Câmpia Turzii, în colaborare cu Primăria Municipiului Câmpia Turzii, au organizat o seară a romanțelor, care s-a desfășurat în sala de spectacole Mircea Mihășan a Palatului Cultural Ionel Floasiu!

Cu o sală arhiplină, cei care au concertat pe scena casei de cultură, au făcut deliciul publicului, interpretând romanțe foarte cunoscute, iar harul vărsat de Dumnezeu, peste vocile lor, a făcut ca această seară să fie emoționantă.

Cel de la care a venit acesta inițiativă, Pr. Zăhan, a declarat că astfel de seri o să continue la Câmpia Turzii, pentru ca cetățenii să nu îsi uite originile și tradițiile românești!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS