<
Actualitate

Ședință de Consiliul Local al Comunei Mihai Viteazu

În conformitate cu prevederile art. 139, Ordonanța de Urgență 57/2019 ,privind Codul Administrativ și a Regulamentului de organizare și funcționare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, va invitam la lucrările ședinței ordinare a Consiliului local al comunei Mihai Viteazu ,ce vor avea loc în data de 18 Mai 2021 orele 16 si se vor desfășura prin mijloace electronice pe platforma Microsoft Teams.,cu următoarea ordine de zi:

1.Proiect de hotărâre privind anularea contractului de concesionare nr.3525 din din 30.07.2003 semnat de conducerea UAT MIHAI VITEAZU întrucât nu respectă hotărârea de concesionare din 10.03.2003 a Consiliului Local Mihai Viteazu și recuperarea terenului respectiv.

inițiatori -Ioan Balea- consilier local
Călin Cordiș -consilier local
Cornel Juca-consilier local

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului anual de execuție al bugetului local al comunei Mihai Viteazu și al situațiilor financiare la 31.12.2020

inițiator Ioan -Zeng -primar

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea Contract – cadru pentru acoperirea costurilor de gestionare a deșeurilor de ambalaje din deșeuri municipal (colectate și transportate separate, stocate temporar, sortate și încredințate în vederea valorificării deșeurilor de ambalaje) la nivelul Comunei Mihai Viteazu ,GESTIONATE PRIN SERVICIUL DE SALUBRIZARE al nivelul Comunei Mihai Viteazu și a încheierii acestuia cu SC ECO SYNERGY SA, în calitate de organizație care implementează răspunderea extinsă a producătorilor

inițiator – Ioan Zeng -primar

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului de „P.U.Z. SI RLU AFERENT PENTRU EXTINDERE ACTIVITATE PRIN CONSTRUIRE ATELIER DE CONFECȚII METALICE CU SPAȚII ADMINISTRATIVE AFERENTE .
inițiator Ioan Zeng -primar

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea privind aprobarea alipirii imobilelor înscrise în CF nr.50147 Mihai Viteazu cu nr. cadastral 5147 în suprafață de 5000mp și imobilul înscris în CF nr.50459 Mihai Viteazu cu nr. cadastral 50459 în suprafață de 1400mp, date în administrarea Consiliului județean Cluj prin H.C.L 4/16.12.2009.
inițiator -Zeng Ioan -primar

6. Diverse întrebări, interpelări propuneri ale consilierilor ,cereri, sesizări, reclamații provenite de la persoane fizice sau juridice din comuna, de competenta Consiliului local

Materiale acestei ședințe pot fi consultate începând cu data de 14 mai 2021 orele 12,00 ,
Președinții de comisii își vor convoca membrii, pentru discutarea punctelor de pe ordinea de zi, întocmind proces verbal de comisie până in data de 18 mai 2021 .
Secretar general U.A.T
Tudor Călin Stăvariu.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS