<
Actualitate

Serată literară, ,,Mihai Eminescu, Luceafărul poeziei românești”

Sala mică a Palatului Cultural ”Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii, a găzduit duminică 15 ianuarie 2023, o Serată literară, intitulată ,,Mihai Eminescu, Luceafărul poeziei românești”. Acest eveniment, a fost organizat de grupul vocal ,,Melody” de la Clubul Copiilor din Câmpia Turzii și se încrie în programul de activități al acestei instituții.

La un pahar cu ceai și biscuiți, copiii au recitat poezii (Somnoroase păsărele, Dintre sute de catarge, Crăiasa din povești, Și dacă, Vreo zgâtie de fată, La steaua, Ce-ți doresc eu ție, Ce te legeni….) și au cântat pe versurile marelui poet, (Somnoroase păsărele, La steaua, Pe lângă plopii fără soț, Sara pe deal, O mamă). Din peisajul acestei activități nu a lipsit Scrisoarea a III a, interpretată de acești copii minunați. De asemenea în cadrul acestei serate literare, copiii și-au prezentat propriile creați literare. La final, copiii au primit o diplomă aniversară, menită să le aducă aminte în viitor de această minunată seară.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1 Case Pariuri Online

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS