Actualitate

Sfârșit de an școlar, cu rezultate lăudabile, pentru Cercul de Balet-Dans Modern, de la Clubul Copiilor Turda, la Festivalul Internațional de Dans ,,Fantasy” de la Tg.Mureș

Sâmbătă, 29 iunie, Sala Sporturilor din Tg.Mureș , a fost gazda Festivalului Internațional de Dans ,,Fantasy”, eveniment organizat de Palatul Copiilor Tg. Mureș în parteneriat cu I.S.J Mureș și D.J.S Mureș, ediția a I-a.
Festivalul a fost structurat pe 11 secțiuni de dans, respectiv patru secțiuni de vârstă: STANDARD SHOW, LATIN SHOW, BREAKDANCE, NATIONAL, TRADITIONAL DANCES, CONTEMPORAN, MAJORETE, BALET, ACRODANCE, HIP-HOP, OPEN și secțiunea specială SOUNDTRACK, jurizat de renumiți coregrafi din țară și străinătate.
Cercul de Balet-Dans Modern prezent la acest eveniment cu trei formatii: Fly, Butterflys și Bam-Bum, s-a înscris în concurs cu nouă coregrafii, la trei categorii de vârstă.
Formația Butterflys, alcătuită din micuțele dansatoare: Bihari Petra, Borza Ilinca, Cadar Maia, Cenan Raluca, Crișan Teodara, Farkaș Vera, Irimie Irina, Szobo Ana, Torok Maya și Vass Vera a concurat la categoria: Mini, la secțiunea de dans: Balet, clasându-se pe locul -I.
Formația Fly, alcătuită din elevele: Amoximoaie Ioana, Amoximoaie Nicoleta, Balla Alexandra, Bocșa Serena, Bucur Cristiana, Demeter Bianca, Feneșan Denia, Lazăr Ioana, Martin Sonia, Pavel Denisa, Potora Alecsia, Roșean Adriana și Șimon Irina, a concurat la categoria: Copii, cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Dans tematic a obținut locul -I, Fantezie coregrafică locul -I, iar la Dans contemporan locul IV.
Din componența aceleași formații , trio-ul : Candy Girls, format din Bala Alexandra, Bucur Cristiana și Pavel Denisa a câștigat locul -I la sectiunea: Dans modern, iar la Solo, eleva Bala Alexandra, secțiunea :Dans tematic, a obținut locul -II.
Formația Bam-Bum, a fost alcătuită din elevele: Butnar
Alina, Butnar Maria, Crișan Bianca, Drăgan Maria, Fazakaș
Laura, Lăscudean Diana, Pop Lavinia, Șinteuan Daniela și Tat Medeea. Turdencele, au concurat la categoria: Junior cu trei stiluri de dans. La secțiunea: Folclor stilizat au obținut locul II, la Hip-hop locul- II, iar la secțiunea: Dans contemporan sau clasat pe locul V.
In cadrul acestui festival s-au acordat premii speciale. Cele trei formații: Fly, Butterflys si Bam-Bum, respectiv , trio-ul- Candy Girls și solo-ul s-au calificat pentru mondialele de dans ,,World Dance Champioship” care vor avea loc în acest an, la Roma și Palma de Mallorca. Talentata noastră dansatoare, Bala Alexandra, a atras atenția juriului și de această dată, obținând premiul pentru carismă.
Sub îndrumarea doamnei profesor Heller Daniela,turdencele noastre și-au încheiat activitatea, obținând rezultate de excepție, satisfacții și bucurii pe tot parcursul anului școlar.
Felicitări tuturor și vacanță plăcută!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS