campanie campanie
Actualitate

Simona Neamț, alături de Georgy Kot, maestru mondial în arta coafurii

Simona Neamț este în Rusia! Nu, nu va rămâne acolo, deci doamnelor, stați liniștite. Simona se află în Rusia la cel mai important curs de perfecționare în domeniul hairstyle, curs susținut de cel mai bun în domeniu, Georgy Kot, maestru mondial în arta coafurii.
Simona ne-a spus că va sta 2 săptămâni în Rusia unde va participa la cursuri intensive de design în arta coafurii, iar la final, pe bază unui examen, va fi recunoscută la nivel mondial și premiată cu o diplomă de design în arta coafurii.

Simona Neamț ne-a detaliat câteva aspecte din activitatea pe care o desfășoară în acest moment în Rusia.

Adrian Soporan: Ce faci în Rusia?

Simona Neamț: Învaț și mă perfecționez. Stau aici două săptămâni în care practic termin ce am început anul trecut în luna Mai. Acest curs de perfecționare este proporționat pe 3 nivele. Dacă anul trecut am terminat nivelul 1, anul acesta, pe durata a două săptămâni pline, voi termina și celelalte două nivele. S-a ajuns la comprimarea celor două nivele pentru a nu mai face două drumuri în Rusia.

A.S: Cine participă?
S.N: De la noi din zonă, doar eu și dacă mă gândesc mai bine sunt doar eu din Ardeal. Aceste cursuri sunt foarte scumpe și puțini își permit să investească asemenea sume pentru că nu îți poți scoate investiția prea curând, însă pentru mine bani nu sunt importanți și vreau tot timpul să ofer calitate clienților mei. Cea mai bună investiția e cea pe care o faci în dezvoltarea ta personală și profesională. Preactic, asta fac eu acum și aici.

A.S: Care sunt tendințele pentru 2020?

S.N: Tendințele sunt valuri texturate, cocuri de mirese texturate.
Practic, cam orice coafură se bazează mult pe texturi. E foarte bun cursul, foarte educativ. Gândește-te că vin oameni din toate lumea pentru a participa la cursul acesta. Înveți multe lucruri! Personal, am primit o invitație la Campionatul Mondial din Rusia, ceea ce este o mare bucurie și prin acest lucru simt cu munca mea, într-un fel sau altul este recompensată și apreciată.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS