<
Actualitate

Singurul „verde” din județul Cluj. Dan Iosif a câștigat alegerile locale din Triteni. Vezi mesajul noului primar din comuna Tritenii de jos

Iată că alegerile locale din acest an au adus o continuitate pentru mai multe primării, însă au produs și surprize. Poate cea mai importantă victorie vine din partea Partidului Verzilor care a produs surpriza în comuna Tritenii de Jos, alesul cetățenilor din comună fiind Dan Iosif, candidatului „verzilor” la funcția de primar. Încă din campania electorală se vehiculau procente, pronosticuri, păreri, însă, iată că, fostul funcționar din primăria Câmpia Turzii, a câștigat alegerile locale cu un număr important de voturi, 731. Se spune că la țară câștigă omul și nu partidul, ei bine, iată că Dan Iosif a adus, în premieră pentru un partid apărut prin 2005, prima funcție de primar din județul Cluj și dacă nu mai înșel, prima funcție de primar „verde” din țară.

De cealaltă parte, candidatul PNL, Emil Rusu, s-a clasat pe locul 2 cu 443 de voturi. Pe locul 3 a fost surpriza acestor alegeri, tânărul Mărginean Septimiu (USR-PLUS), care, conform unor surse, ar fi favorit pentru funcția de viceprimar. Flaviu Chișu- PMP ( 302), Ceclan Pavel- PSD ( 233) și Virgil Sașa- ProRomânia ( 132) au completat lista candidaților pentru funcția de primar al comunei.

Noul primar în funcție, Dan Iosif, a lansat un mesaj de mulțumire pentru toți cei care l-au votat precum și un mesaj de încredere pentru cei care nu l-au votat, menționând că, culoarea politică nu o să influențeze deciziile administrative.

„Dragi locuitori ai comunei Tritenii de Jos,

Vă mulțumesc tuturor pentru spiritul civic de care ați dat dovadă prin prezența masivă la secțiile de votare, pentru rabdarea pe care ați avut-o așteptând zeci de minute la rând pentru a intra la vot în condiții speciale pentru a decide viitorul, cale pe care o vom porni pentru transformarea în bine a comunei Tritenii de Jos..

Vreau să mulțumesc atât celor care au optat pentru un viitor verde pentru comuna noastră, tuturor celor care ne-au primit cu brațele deschise, care au rezonat cu noi în această perioadă de campanie electorală, tot așa cum vreau să mulțumesc și acelora care nu au optat pentru mine sau Partidul Verde, dar care sunt convins că prin alegerea făcută și ei au privit către un acelasi viitor, mai bun, mai prosper pentru ei, pentru familiile lor și pentru întreaga comunitate. Totodată sunt convins că, coloratura actuală a consiliului local va opri din fașă orice tentativă de derapaj administrativ, că azi sunt reprezentate în Consiliul local toate categoriile socio-profesionale care alcătuiesc comunitatea noastră, că astfel vor fi cunoscute toate problemele si nevoile cu care se confruntă concetățenii noștri. Vreau să vă asigur că eu Dan Alexandru Iosif, voi fi același om pe care îl cunoașteți dintotdeauna, devotat și dăruit întru totul pentru comunitate, pentru toți locuitorii comunei, indiferent de convingerile politice exprimate pe perioada campaniei electorale, că împreună cu Consiliul Local care a luat naștere în urma votului liber exprimat de dvs., vom căuta cele mai bune si eficiente soluții pentru toate problemele cu care se confruntă comuna noastră.

Vă mulțumesc, și Doamne ajută!”, a postat pe pagina de facebook, Dan Iosif, noul primar al comunei Triteni.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS