<
Social

A încetat din viață dascălul Elena Brănescu

„Se pare că acolo sus în cer e criză de îngeri… pentru că Dumnezeu cheamă la El oameni de o calitate excepțională. Cu mare durere am aflat azi încă o veste nespus de tristă, aceea că doamna învățătoare, atât de dragă nouă, tuturor, Elena Brănescu a plecat spre veșnicie.
Leana îi spuneam toți, iar pentru mulți dintre noi a fost acel cadru didactic de poveste…dedicat meseriei, deschis, optimist și încrezător în propriile-i forțe. Valoarea sa ca OM și ca PROFESIONIST a fost esențială pentru școala noastră, unde și-a creat un nume în arta dăscăliei. Tocmai a pus punct ultimei lecții lumești, în care ne-a învățat ce înseamnă să fii cu adevărat un luptător… până la final.
De astăzi însă, va veghea asupra noastră dintr-o altă dimensiune, iar noi o vom pomeni mereu pentru a păstra vie amintirea sa. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, transmite colecvtivul profesorilor de la Școala Generală Mihai Viteazu din Câmpia Turzii.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS