Social

Asociația Beard Brothers a reușit ceea ce un sistem întreg nu reușește. S-a livrat prima ambulanță către Smurd Cluj

Ceea ce un spitalele de stat nu reușesc, reușește o asociație din Cluj Napoca. Bărboșii au avut un țel inedit în acest an, acela de a dărui o ambulanță echipată complet, serviciului Smurd Cluj. Zis și făcut. Aceștia au reușit, prin niște sponsori minunați, să achiziționeze o ambulanță. Și nu se opresc aici. Deja sunt planuri pentru a achiziționa o a doua ambulanță.

„Am cumpărat si livrat ambulanța (prima)!!!

Oameni frumoși, azi, avem plăcerea să anunțăm ca am livrat, așa cum am indrăznit să promitem, o ambulanță de tip C, către Smurd Cluj.

De ce zicem prima? Pentru că deja am pornit la drum să o cumpărăm și pe a doua! Targetul nostru a fost de 150 000 de euro, am reușit să strângem 120 000, din care am cumpărat cu 97500 euro, prima ambulanță, complet echipată!

Ambulanțele de tip C, sunt ambulanțele cele mai dotate din punct de vedere al aparaturii si al personalului medical.

Unul din cele mai ambițioase proiecte, ale noastre a prins formă, iar pentru asta, vrem să vă mulțumim, vouă, oamenilor, care ați înteles nevoia reală a comunității noastre.

Vrem să le mulțumim prietenilor din cadrul @ISU Cluj pentru tot sprjinul acordat pe toată perioada proiectului.

De asemenea, vrem să mulțumim tuturor partenerilor, care au fost extrem de mulți, pe unii dintre ei o să îi enumerăm, pe alții nu, pentru că nu și-au dorit. Cu siguranață, această postare nu este suficient de încăpătoare să vă menționăm pe toți, cu toate astea insă, vă mulțumim pentru că ați ales să aveți încredere în noi!

Să sperăm că ambulanța va fi folosită cât mai puțin și abia așteptăm să o livrăm pe a doua! ” a fost mesajul celor de la Beard Brothers

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS