Social

Dorin Lojigan dezminte zvonurile că ar fi suferit un infarct miocardic

Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii, a adus unele clarificări în ceea ce priveşte starea sa de sănătate. În spațiul public au fost lansate în ultimul timp zvonuri care anunțau că primarul din Câmpia Turzii a suferit un infarct miocardic, după ce anterior s-a afirmat că a avut un accident de circulație.

Dorin Lojigan:

„Dragi cetățeni,
Eforturile depuse de adversarii mei politici și de oamenii care nu cred în strategia pe care o aplic pentru asigurarea unui progres uniform și armonios al municipiului nostru pur și simplu nu au limite.

Ultima lor scornire este aceea potrivit căreia aș fi suferit un infarct miocardic, după ce anterior au afirmat că aș fi avut un accident de circulație.
Atunci nu am reacționat dar acum se impune sa o fac pentru că familia mea a fost afectată.

Vreau să vă asigur pe toți de faptul că starea mea de sănătate este excelentă. Nu sufăr de nicio afecțiune cardiacă sau circulatorie și, sub nicio formă, nu am suferit vreun infarct miocardic vreodată.

Cât privește accidentele de circulație, nici nu se pune problema.

Astfel, vă îndemn pe toți să nu credeți basmele alarmiste inițiate de adversarii mei politici și nici tentativele lor de discreditare.

Sunt un om sănătos, vivace, puternic și entuziasmat să pun în aplicare toate planurile și proiectele pe care le am pregătite pentru Municipiul Câmpia Turzii!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.