<
Social

Faptele bune continuă la Câmpia Turzii. Un grup de tineri voluntari au făcut o bucurie forțelor de ordine

Faptele bune continuă la Câmpia Turzii. Un cuplu din oraș împreună cu câțiva prieteni de-ai lor, au decis să facă o bucurie polițiștilor aflați la datorie, în semn de recunoștință. Cum? Aceștia au dăruit cafea și sandwich-uri polițiștilor și cadrelor militare  care asigură respectarea regimului de carantină din Câmpia Turzii.

”Toți aceștia sunt acum în linia întâi pe ”frontul de luptă” împotriva coronavirusului COVID – 19 și pentru asta le mulțumim că se expun zi de zi pentru ca noi să fim în siguranță ”, a subliniat Cipri Ghifta, cel care a și venit cu inițiativa. Acesta împreună cu soția sa Ioana și alți trei prieteni , Dorin, Adrian și Tudor nu se află la prima acțiune de genul acesta și ne-au mărturisit că nu o să fie nici ultima.

”Doar cu solidaritate, perseverență și bunătate putem învinge această situație complicată pentru întreaga lume”, a mai adăugat Cipri Ghifta.

Suntem mândri de voi și vă dorim multă sănătate!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS