Social

Un om de afaceri din Câmpia Turzii îi oferă un apartament femeii care a protestat în fața primăriei

Un cunoscut om de afaceri din Câmpia Turzii dorește să o ajute pe Anca Paleoca oferindu-i un apartament să stea, până situația femeii se va clarifica, fără a avea pretenții finaciare din partea acesteia.

În urma articolului publicat de Ziarul 21 care făcea referire la faptul că o femeie din Câmpia Turzii a protestat în fața primăriei pentru a primi o locuință socială din partea administrației locale, patronul Patri Taxi ne-a contactat și ne-a spus că o va ajuta pe Anca Paleoca.

Cristi Pruneanu, propietarul Patri Taxi, a declarat pentru Ziarul21 că acest gest este unul normal și etic.

„Îi pun la dispoziție apartamentul meu din zona centrală fără a cere chirie sau altceva. Vreau să o ajut cu ce pot, până se pune pe picioare. Este o situație grea, dar sunt convins că într-un final o să fie bine”.

Anca Paleoca a decis să protesteze joia trecută în fața primăriei din Câmpia Turzii pentru a primi o locuință socială. A declarat că este chiriaşă de mai bine de 20 de ani iar de 9 ani a depus la primărie acte pentru o locuință socială, dar degeaba.

Ziarul 21 a contactat-o pe Vasinc Tamara, Șefa Direcției Asistență Socială Câmpia Turzii care ne-a spus următoarele: „Din punct de vedere legal, există foarte mulți pași pe care dna Anca Paleoca trebuie să îi facă. I-am oferit o locuință de necesitate însă a refuzat această locuință pe motiv ca nu poate locui cu cele două fete ale ei”

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS