<
Social

Video. Protest la Sănduleşti

Astăzi, vineri, în jurul orei 11 a avut loc un protest în fața primăriei din Sănduleşti, pe motiv că drumul ce leagă comuna de Cheile Turzii este pietruit şi plin de gropi. Cei peste 50 de oameni prezenți au protestat paşnic, protestul fiind dedicat Consiliului Județean Cluj, deoarece acest drum este în administrarea directă a acestuia. Liderii protestatarilor, înpreună cu primarul comunei, Călin Fărgaciu, au vorbit telefonic cu reprezentații Consiliului Județean, obținând primisiuni că problama drumui va intra pe ordinea de zi a primei şedinte de Consiliu Județean, aceasta fiind programată până în 9 septembrie, iar legătura se va păstra prin primarul comunei. Primarul doreşte ca acest drum ori să fie asfaltat de Consiliul Județean, ori să fie preluat de Primăria comunei, sau cel puțin partea de intravilan al acestuia să fie preluată de primărie, ca acesta să poată fi astaltat în regim propriu, arterele principale din Sănduleşti fiind asfaltate la cele mai înalte standarde.

Protestatarii sunt nemulțumiți că tot praful le intră în curți şi în case, mai ales pe aceste călduri nu pot lăsa geamurile deschise. De asemnea turiştii care aleg sa meargă în Cheiile Turzii pe această rută îsi rup maşinile pe acest drum, dispozitivele GPS indicându-le ruta cea mai scurtă, prin Sănduleşti. Pe aici circulă zilnic maşini pline de turişti, rulote, chiar si autobuze.

Oamenii amenință că dacă nu se va întâmpla nimic cu acest drum, vor fi nevoiți să-l blocheze, până se va face ceva. Momentan au doar nişte promisiuni, aceştia sunt sceptici, deorece după Revoluție doar promisiuni au primit legat de acest drum, rămâne de văzut ce se va hotărî la nivelul județului în prima şedință a Consiliului Județean.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS