Actualitate

Soții Nicola deschid prima clinică de dermopigmentare din Turda- Diamond Art Clinic

În ultima perioadă tot mai multe servicii dedicate frumuseții își găsesc locul pe piața din România.

Saloanele de înfrumusețăre pentru doamne parcă au explodat, însă există tehnică de înfrumusețăre chiar și pentru domni. Și nu… nu trebuie să mergi mii de km pentru a beneficia de aceste servicii, ci le găsești aproape, mai aproape decât crezi.

Soții Nicola, Ana și Răzvan, își duc pasiunea la alt nivel. Dacă Razvan Nicola este cunoscut drept unul dintre cei profesioniști frizeri din județ ( deține brandul local The Barberist Barbershop Academy) și unul dintre cei mai apreciați trainer în domeniul hairstyle.

Pe de altă parte, Ana Nicola, soția lui Răzvan, pasionată de make up și coafor, a studiat cu multă ambiție această artă a micropigmentării.

După multe cursuri absolvite cu brio, după multă muncă și după foarte mulți bani și timp investiți, și-a luat inima în dinți și a deschis, prima clinică de dermopigmentare din zona Turda – Câmpia Turzii. Așadar, nu ne rămâne decât să le urăm succes și să va prezentăm serviciile lor.

Apropo… bărbații care sunt clienții The Barberist Barbershop, cu bonul de la tuns, beneficiază de un discount de 25 % la serviciile din cadrul clinicii, special pentru soțiile sau iubitele lor.

Clinica noastră realizează servicii complete de dermopigmentare.

Micropigmentare sprâncene prin mai multe tehnici :

-Tehnica microblading Aceasta tehnică presupune micropigmentarea manuală a sprâncenelor, fir cu fir. Pentru a le oferi forma, culoarea dorită și un aspect cât mai natural. -Tehnica Hibrid Aceasta tehnica presupune combinarea a două procedee: Micropigmentare fir cu fir pentru a da senzația de mai multe fire de păr, cu micropigmentare efect pudrat pentru a da mai multă densitate sprâncenelor -Powderbrows Această tehnică este potrivită clientelor care își doresc un efect natural, însă puțin mai accentuat decat varianta de micropigmentarea fir cu fir. De asemenea, este recomandată clientelor care își doresc un efect discret de sprânceană fardată

• Eyeliner Eyeliner este o procedură folosită cu scopul de a evidenția linia genelor în cazurile de alopecie în zona genelor (valabil și în cazul sprâncenelor) • Micropigmentarea buzelor : Aceasta tehnică se utilizează pentru umplerea totala a buzelor sau doar pentru realizarea conturului

• Micropigmentare scalp În cazul alopeciei parțiale sau totale, aceasta tehnică ajută la refacerea liniei naturale a părului și creează efectul de desime pe suprafața scalpului, în plus acoperă perfect cicatricile care denaturează aspectul natural. Ofertă: Pentru că ne dorim să încurajăm îmbunătățirea aspectului natural, luna septembrie și octombrie, am pus la dispoziție pentru voi oferta 1+1 gratis, adică pentru fiecare programare, persoane care te însoțește poate beneficia gratuit de un serviciu la alegere din cele de mai sus ( oferta nu include serviciul pentru scalp ) Pentru fiecare recomandare, când persoana la care ne recomanzi, stabilește prima programare, primești reducere 30% pentru următorul serviciu efectuat la noi în clinică!

Beneficiezi de 3 garanții: – primești garantat banii inapoi dacă nu ești mulțumit de rezultat – daca serviciul pe care l-ai efectuat crezi că nu te avantajează, beneficiezi de 50% reducere pentru un alt serviciu. -garanția sănătății clientului.

Toate ustensilele care penetreaza pielea sunt sterile, în cazul în care nu sunt deschise sigiliile de față cu clientul, se primesc banii înapoi! Pentru programari si informatii : Str. Vanatorii Nr.2, Turda 0748129106

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS