Special

„10 ani de nota 10”. La mulți ani Centrului Carine!

Centrul Carine din Câmpia Turzii a sărbătorit 10 ani de activitate, eveniment marcat printr-o masă rotunda intitulată „10 ani de nota 10”.

„10 ani de nota 10”, un eveniment emoţionant unde au fost prezenți voluntarii centrului Carine, dar și beneficiarii acestuia.

Sărbătoarea Centrului Carine a continuat cu o mini vacanță, unde restaurantul Sarea în Bucate din Turda, zona Salina Turda, a fost o gazdă deosebită pentru acești copii minunați, surprizele, primirea și ospitalittatea fiind de nota 10.

Centrul Carine funcţionează sub forma unui centru de recuperare şi este destinat copiilor şi tinerilor cu disabilitati psihomotorii. Sediul este în municipiul Câmpia Turzii, str. Ghe. Bariţiu, nr. 36 şi deserveşte până la 40 de beneficiari.

Serviciile terapeutice de recuperare/reabilitare funcţională şi/sau educaţională oferite de centru cuprind: kinetoterapie şi masaj, activitate logopedică şi psihopedagogie, îmbinate cu activităţi de socializare şi petrecere a timpului liber, foarte apreciate de beneficiari.

Misiunea Centrului Carine în toți acești 10 ani a fost și este promovarea şi respectarea drepturilor copilului, scopul fiind reabillitarea copiilor/tinerilor cu dizabilităţi de ordin psiho-motor din municipiul Câmpia Turzii, în vederea integrarii sociale.

Centrul de Recuperare “Carine” reprezintă un serviciu social specializat, subordonat Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii, aflat sub coordonarea Serviciului Public Local de Asistenţă Socială, din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii. Centrul a fost înfiinţat prin program Phare în 2007 şi preluat de Primăria Municipiului Câmpia Turzii în martie 2008.

La mulți ani, Carine, aveți nota 10 la 10 ani de activitate!

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS