<
Special

16 ani şi 800 de ediţii ale Ziarului 21 cea mai iubită instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii

800 de ediţii a unei instituţii media din Turda şi Câmpia Turzii este un record pe piaţa media de pe malul Arieşului. O fi mult …o fi puțin …nu știm dar ceea ce știm e că acest proiect  Ziarul 21, este cea mai longevivă intituție media din zona Turda – Câmpia Turzii.

Un proiect media pornit de Lia Durlan, un proiect sănătos care iată la 16 ani de când a văzut lumina tiparului, Ziarul 21 continuă să informeze locuitorii celor două oraşe, Turda şi Câmpia Turzii precum şi a comunelor învecinate fie că este vorba de Frata, de Trieni, Ceanu Mare, Viişoara, Luna, Mihai Viteazu, Moldoveneşti, Ciurila, Tureni, Ploscoş sau Aiton pentru că Ziarul 21 a depăşit graniţele celor două municipii de mult.

800 de ediţii în care mai mulţi jurnalişti locali au muncit la acest frumos proiect media şi care în al 16-lea an de existenţă Ziarul 21 este dus mai departe cu mândrie de Tania Pop, Andrei Păcurar, Adrian Soporan şi cu voia dumneavoastră Sergiu Jucan.

800 de ediţii în 16 ani în care cititorii Ziarului 21 au aflat în fiecare zi de luni cele mai importante ştiri, au aflat la fiecare alegeri care ne sunt primarii, au văzut campanile Ziarului şi s-au bucurat de premiile câştigate de la Ziarul 21.

800 de ediţii în care munca noastră care se termină duminica seara la 23.00 şi începe lunea dimineaţa la 06.00 pentru că în fiecare luni dimineaţa, la prima oră atât cititorii din Turda cât şi din Câmpia Turzii şi comunele limitrofe trebuie să rămână informaţi.

800 de ediţii în care reporterii noştri şi-au rupt papucii de la atâtea drumuri pentru a scrie despre cele mai importante subiecte,  au fost bătuţi de ploaie pe stadioane sau au răbdat căldura sălilor de sport pentru a transmite rezulatele meciurilor dar şi interviurile cu sportivii noştri. Reporterii noştri au șters pereţii holurilor instituţiilor în căutarea informaţiilor dar şi munca de teren pe care tot noi am fost singurii care am făcut-o în căutare unor oameni şi aşezarea poveştii lor în paginile ziarului.

Sunt 800 de ediţii şi 16 ani de muncă pe care până azi nimeni nu au fost în stare să le atingă, Ziarul 21 a reuşit acest număr impesionant pentru că ne-am pus cititorul pe primul loc. Sacrificii, muncă, dar şi bucurie când la chioşcurile de ziare sau la magazinele unde se distribuie Ziarul 21 se aude: „Un 21, vă rog!”

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS