Special

Apel umanitar! Turdeanca Gizella are nevoie de ajutorul nostru

E incredibil câte boli sunt pe acest pământ, este incredibil ce repede apar și cum te lovesc chiar în floarea vârstei.
Gizella s-a născut în Turda, are 38 de ani și este de ceva timp este educatoare în Sălaj și a fost diagnosticată cu leucemie acută.

Mai jos, vă redăm mesajul pe care l-am preluat de la colegii de presă din graiulsălajului.ro, după ce inițial i-am sunat și am verificat ca această știre să nu fie un „fake”. Colegii de presă ne-au dat informațiile și siguranța că totul e real iar Gizzela chiar are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Împreună putem reuși!

„Ea este Gizella, are 38 de ani, sotia cea mai iubita, prietenul cu cel mai mare suflet, sora cea mai buna… Gizi s-a nascut în Turda, fiind primul nascut al familiei, a avut întotdeauna grija de sora ei mai mica cu atât mai mult si-a luat rolul de parinte la vârsta de 11 ani când tatal acesteia si-a pierdut viata într-un accident de masina. Dupa terminarea studiilor Gizi si-a dedicat timpul practicând o meserie foarte frumoasa, cea de învatator. A fost un cadru didactic nascut pentru aceasta meserie, în tot acest timp s-a dedicat copiilor trup si suflet. Ca orice femeie, a îmbracat rochia de mireasa si acum trebuia sa se bucure de ce îi ofera viata. Însa soarta ei a fost alta: a fost diagnosticata cu leucemie acuta limfoblastica tip B în stare foarte avansata. Singura clinica unde o putem salva e în Tel Aviv din Israel, spitalul Sheba, unde deja e internata. Costurile tratamentului trebuie suportate integral de familie care a achitat deja avansul de 100000 de dolari. Din nefericire pentru continuarea tratamentului este de nevoie de 350000 de dolari. Suma ar trebui sa acopere urmatoarele sesiuni de chimioterapie, cautarea donatorilor de maduva osoasa si operatia de transplant în sine (daca totul decurge bine, transplantul se va efectua la sfârsitul lunii decembrie, începutul lunii ianuarie). Este omul care întotdeauna a trait pentru toti din jurul ei, acum e momentul sa oferim tot ce putem pentru a o salva. Posibilitatile financiare ale familiei sunt mult depasite de aceasta suma. Va rugam sa ne ajutati sa îi oferim sansa la viata.
Daca esti dispus sa ajuti deoacamdata ai doua posibilitati: poti vira banii direct în contul sorei lui Gizi sau poti face donatie prin intermediul paginii de internet GoGetFunding.
RO39BTRLEURCRT0203758001 – CONT EURO
RO89BTRLRONCRT0203758001 – CONT RON
Beneficiar: Majthenyi Ingber” articol preluat din graiulsălajului.ro

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS