<
Special

BRD Câmpia Turzii în casă nouă!

La 25 de ani de la prezența băncii BRD în Câmpia Turzii, a venit momentul în care s-a mutat în casă nouă, noua locație fiind vis a vis de primăria din Câmpia Turzii.

“Marcăm un moment important pentru agenția noastră, 25 de ani de existență, 25 de ani de implicare activă în viața economică locală. Mutarea noastră într-un sediu nou reprezintă  o modalitate de a ne demonstra iubire față de clienți cărora dorim să le oferim tot confortul”, au precizat reprezetanții băncii.

Cu un aspect nou, un concept modern, noua înfățișare a băncii reprezintă și o premieră, fiind prima agenție din județul Cluj care a luat noua înfățișare, de aici urmând ca și restul agențiilor băncii din țară să fie renovate după acelaşi design.

“Bine ați venit mai aproape de primărie”, a fost prima reacție a primarului municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, care a continuat: “vă felicit pentru ceea ce ați făcut aici, iar din ceea ce văd eu este cea mai modernă agenție a unei bănci din Câmpia Turzii”.

BRD a încheiat 2016 pe poziția a III-a podiumului, cu active de 50,66 miliarde lei şi o cotă de piaţă de12,87%, conform raportului anual al BNR.

 

 

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS