Special

Din inimă pentru inimă! „Vânătoarea de ouă” a adus bucurie copiilor care frecventează Centrul de Zi „Carine”

Marţi, 3 aprilie, Complexul „La Broscuţa” din Câmpia Turzii a fost gazda unui eveniment deosebit, realizat din suflet pentru sufletul unor copii minunaţi care vreme de câteva ore s-au bucurat de o atmosferă de sărbătoare.

„Vânătoarea de ouă”  şi-a propus să implice în mod activ copiii care frecventează Centrul de Zi „Carine” şi a fost privită cu entuziasm atât de copii cât şi de părinţi. De fapt, bucuria care se citea pe chipurile tinerilor participanţi a fost dovada faptului că evenimentul şi-a atins scopul şi că, uneori, nu trebuie să facem lucruri mari pentru a aduce fericire.

Lucrurile pe care le faci cu dragoste sunt cele care prind cel mai frumos contur, pentru că ele sunt făcute din inimă pentru inimă!

De data aceasta, în spatele evenimentului s-a aflat un om cu suflet mare, un om pe chipul căruia se citeşte bucuria de a dărui. Radioasă, doamna Mirela Braicu ne-a primit cu bucurie.

A susţinut activitatea punând la dispoziţie ouăle, iepuraşii şi pizza pe care au servit-o participanţii, în timp ce Restaurantul „La Broscuţa” a oferit spaţiul şi răcoritoarele. Dar, poate, cel mai important a dăruit din energia şi dragostea ei primind, în schimb, zâmbetul şi fericirea unor tineri cu adevărat frumoşi.

„Astăzi ne aflăm aici, la Restaurant „La Broscuţa”, datorită doamnei Mirela. Noi, Centrul de Zi „Carine”, am organizat un eveniment pentru beneficiarii noştri, este vorba de o vânătoare de ouă. Acest eveniment nu putea avea loc dacă  nu aveam sprijinul prietenei noastre, aşa cum am numit-o la Crăciun, atunci când a făcut prima vizită la noi la  Centru. Ne bucurăm că am reuşit să aducem zâmbete pe feţele beneficiarilor noştri, este vorba de copii cu dizabilităţi care frecventează Centrul, sunt 40 de copii, aceasta este capacitatea centrului nostru. Centrul „Carine” este un centru de zi, de recuperare, pentru copiii cu dizabilităţi, situat pe strada Gheorghe Bariţiu, 36. Oferim servicii de recuperare, începând de la kinetoterapie, masaj, fizioterapie, logopedie, psihopedagogie, servicii psihologice, asistenţă socială.

Revenind la activitatea de astăzi, am organizat o vânătoare de ouă, pentru că se apropie o sărbătoare ortodoxă importantă, Paştele, şi Mirela ne-a sunat şi ne-a spus că vrea să facă o bucurie copiilor noştri, că vrea să vină cu mici cadouri, pizza şi aşa ne-am decis să organizăm o vânătoare de ouă. Este ceva inedit, copiii noştri nu au mai beneficiat şi cred că am reuşit să le facem o surpriză. Mirela a pregătit cadouri foarte frumoase, la final beneficiază şi de o pizza. Îl avem alături de noi şi pe clovnul Scamă, care este prietenul nostru. Sunt nişte copii care au foarte multe de oferit şi noi avem multe de învăţat de la ei şi de la părinţii lor care îi îngrijesc cu mult drag. Vă dorim sărbători fericite tuturor!”, ne-a declarat Lavinia Şaroşi, coordonator Centrul de Zi „Carine”.

 

„Venind înapoi acasă, toată viaţa mea am lucrat cu copii în America, am crezut că trebuie să găsesc un loc aici, să-mi găsesc liniştea sufletească, să pot să lucrez cu copiii. Întâlnind-o pe Lavinia şi pe copiii de la Centru am ştiu că am o viaţă completă acum, din nou în Câmpia. Vă doresc tuturor Paşti fericite, suntem aici cu nişte copii nemaipomeniţi care se bucură de orice. Când aveţi timp, opriţi-vă pe la Centrul Carine şi o să vă explice Lavinia de ce au copiii nevoie. Le mulţumesc pentru susţinere prietenilor mei, Nana Fărcăşan m-a surprins implicându-se în activitate. Sărbători fericite tuturor, vă mulţumim şi vă iubim!”, a fost mesajul doamnei Mirela Braicu.

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS