<
Special

Expo Câmpia Turzii în a II-a zi a Zilelor Municipiului Câmpia Turzii

În a doua zi a evenimentelor ce marchează Zilele Municipiului Câmpia Turzii, Piața Tricolorului din localitate a fost gazda Expo Câmpia Turzii, un eveniment în care firmele din Câmpia Turzii, meșteșugari locali, dar și ONG-uri au expus pentru cei prezenți, într-o atmosferă de sărbătoare, întreținută de DJ Ovy, dar și de famfara Promenada din localitate, iar ca o surpriză, majoretele din Câmpia Turzii au dansat pentru cei prezenți.

”Prin organizarea primei ediţii a EXPO CÂMPIA TURZII ne dorim să susţinem cu succes dezvoltarea mediului de afaceri local şi să contribuim la promovarea acestuia, încurajând spiritul antreprenorial şi dezvoltarea fiecărei pasiuni în parte”, a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Expoziţia a fost dechisă în intervalul orelor 16.00-20.00, tot aici fiind expusă și motocicleta realizată într-un garaj din Câmpia Turzii de Dorin Racz, care a câștigat locul 6 în lume la un concurs al constructorilor de motociclete.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS