<
Special

Google România și Fundația LEADERS vin cu Atelierul Digital la tine în oras!

Inițiativa celor de la Google România își reia campania în 2017 cu două formate noi de curs la care pot participa atât tinerii care au trecut anul trecut prin experiența Atelierului Digital, cât și cei neinițiați care își doresc să afle mai multe despre mediul online.

Pe data de 28 iulie specialiștii Google vin la Turda să susțină un curs introductiv prin care participanții cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani pot afla mai multe despre cele mai populare trenduri online, oportunitățile din mediul digital și cum se pot specializa în digital marketing, dar și noțiuni aprofundate despre:

  • prezența online;
  • SEO & SEM;
  • social media;
  • email marketing;

Cursul de vineri, 28.07.2017, se va desfășura în Turda în intervalul orar 17:00 – 20:00, la Hotel Salis, Bulevardul Basarabiei 44.

O singură participare la unul din cele trei tipuri de Atelier Digital – curs introductiv, studiu de caz și tehnic –  este suficientă pentru a vă începe drumul către certificarea Google. Pentru o viziune unitară și cunoștințe avansate despre mediul online, recomandăm participarea la toate cele trei tipuri de sesiuni offline ale Atelierului Digital, organizate pe parcursul întregului an.

La eveniment va fi prezent Sorin Sfetcu, Deputy Managing la iProspect. Programul este organizat de Fundaţia Leaders, cu susţinerea Google România.

Mai multe informații despre cursul gratuit Atelierul Digital și înscrierile se fac pe www.atelieruldigital.com.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS