campanie campanie
Special

Luna Aprilie cu noroc la Tabaco

Şi luna aprilie a fost cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii, unde Pîrvu Maria, Roșian Carmen și Revnic Alin, toți din Câmpia Turzii, au câștigat o plită electrică, un uscător de păr și o cositoare electrică.

“Completez taloane la tombola de la Tabaco de 3 ani, n-am câștigat niciodată, însă nu mi-am pierdut încrederea, iar acum mă duc acasă cu un premiu, mulțumesc din inimă…” a fost reacția unuia dintre norocoșii lunii aprilie.

“Mi-am făcut un obicei din a trece pe la Tabaco după ce ies de la muncă, este singurul magazin din zonă care are program prelungit, noi când ieșim de la muncă de obicei toate magazinele din zonă sunt închise cu excepția supermaketurilor. Aici îmi plătesc facturile, aici îmi încerc norocul la loto, iar acum aici am câștigat la tombola lunară. Nu-mi vine să cred că azi mă duc acasă cu un premiu”, a fost reacția uneia dintre norocoase.

“Noi așa ne începem zilele cu ziarele cumpărate de la Tabaco. Am aflat de tombola de la Tabaco din Ziarul 21, de atunci am rămas clienta tutungeriei, iar acum pentru că sunt clienta tutungeriei sunt premiată”, a fost și reacţia celei de-a treia câştigătoare.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri în luna mai, când în cadrul tombolei de la Tabaco sunt puse în joc: un aspirator, un întinzător de păr și un sandwich maker.

Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare cumpărătură, ori factură plătită la noi sau bilet loto jucat în agenția noastră se oferă gratuit câte un talon pentru tombolă. Mai multe taloane mai multe șanse de câștig. Succes!

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS