campanie campanie
Special

Luna februarie cu noroc la Tabaco

Tabaco, prima tutungerie din Câmpia Turzii și-a premiat și în luna februarie clienții. Este vorba de tombola lunară organizată de Tabaco, unde trei dintre clienții tutungeriei pot câștiga în fiecare lună câte un premiu.

Astfel, Voica Viorica, Olah Barbara și Lepcaliuc Ovidiu, toți din Câmpia Turzii, au fost norocoșii lunii februarie.

“Vin la Tabaco de când s-a deschis, de aici îmi cumpăr ziare, cafea și multe altele, la început nu am vrut să particip la tombolă, dar vâzând câtă lume câștigă, mulți chiar cunoștințe ale mele, am zis să încerc și eu, și iată că acum, chiar înainte de 1 martie plec acasă cu un cadou. Vă mulțumesc, o să rămân clienta dumneavoastră și o să recomand tuturor să devină clienții dumneavoastră”, ne-a mărturisit una dintre câștigătoare la ridicarea premiului.

“M-am obișnuit aici să-mi plătesc facturile, tot aici îmi fac cumpărăturile fiindcă am observat o chestie că la Tabaco se pune foarte mare accent pe calitate iar acest lucru îl apreciez, iar acum doar pentru că îmi fac cumpărăturile aici primesc un premiu. Vă mulțumesc!”.

“Nu-mi vine să cred că am câștigat! Vă mulțumesc tare mult, este primul meu câștig”, a fost o altă reacție la ridicarea premiilor.

Poți fi și tu unul dintre câștigătorii noștri când, în luna martie, sunt puse în joc un set de 19 farfurii, un aparat de gătit cu aburi și un cuptor electric. Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru orice cumpărătură de peste 20 de lei, pentru orice factură (indiferent de valoare), încărcare de telefon, sau pentru orice bilet loto jucat în agenția noastră, se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

 

 

 

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS