<
Special

Luna iulie, cu noroc la Tabaco Câmpia Turzii!

Tombola lunii iulie a adus pentru trei dintre clientele tutungeriei din Câmpia Turzii, trei cadouri: un grătar pentru picnic, un ventilator cu picior și o piscină de 1000 de litri. Astfel Urcan Livia din Turda, Iancu Anica din Soporu de Câmpie și nu în ultimul rând Mitrea Maria din Câmpia Turzii au fost norocoasele lunii iulie.

“Când am primit telefonul că am câștigat la Tabaco am crezut prima data că este o glumă, cum să câștig chiar eu? Deși mi-am dorit tare mult, eu n-am mai câștigat până acum niciodată, dar uite că am fost norocoasă cu Tabaco, este primul meu câștig, vă mulțumesc!”, a fost reacția uneia dintre câștigătoare.

“Sunt clienta tutungeriei de trei ani de zile, îmi place tare mult cum sunt tratată aici, îmi place că aici se pune accent pe calitate, mi-am făcut un obicei din a-mi începe diminețile cu ziarele cumpărate de aici și binențeles cafeaua tot de la Tabaco o cumpăr, există sortimente de cafea care doar aici le găsesc. Nu am am câștigat până acum niciodată, deci pot să spun că Tabaco mi-a adus noroc”, a spus a doua câștigătoare.

“Vă mulțumesc mult, încă nu-mi vine să cred că am câștigat, doar pentru că îmi fac cumpărăturile aici și-mi plătesc facturile să fiu premiată, nu-mi vine să cred. Vă mulțumesc Tabaco”, a fost reacția unei alte câștigătoare.

Poți fi și tu unul dintre norocoșii nostri în luna august, când sunt puse în joc un grătar pentru picnic, un ventilator cu picior și un trimmer de tuns iarba.

Regulamentul tombolei este unul simplu, pentru fiecare bilet loto sau loz jucat în agenția noastră, pentru fiecare factură plătită la noi sau pentru fiecare cumpărătură făcută aici se oferă gratuit câte un talon pentru tombola lunară. Mai multe taloane, mai multe șanse de câștig. Succes!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS