campanie campanie
Special

Prima zi a lui Mărțișor, bogată în evenimente la Câmpia Turzii

Anul acesta, prima zi a lunii martie a adus multe bucurii pentru copiii, dar și vârtnicii din municipiul Câmpia Turzii.

Astfel, elevii unităților de învățământ din oraș împreună cu reprezentanții Asociației Artiștilor Plastici, au confecționat  în cadrul unor ateliere de creație o serie de mărțișoare originale, pline de culoare, pe tot parcursul lunii trecute.

Interacțiunea a avut loc în incinta Bibliotecii „Astra” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii. Aceste mărțișoare au fost dăruite beneficiarilor Centrului „Carine” din municipiu.

Tot în cursul zilei de ieri, Centrul de Zi pentru Adulți din Câmpia Turzii a avut parte de mai multe surprize. Elevii clasei zero ai Școlii Gimnaziale “Mihai Viteazul” însoțiți de doamnele învățătoare, au efectuat o vizită la Centru, unde au oferit membrilor un recital de cântece și poezii, dar și mărțișoare.

De asemenea, Centrul de Zi pentru Adulți s-a bucurat de vizita beneficiarilor Centrului Carine, continuând, astfel seria proiectului „Bunici de împrumut”, cu scopul de a facilita schimbul de experiențe între copii și vârstnici. Emoțiile au fost evidente, însă bucuria reîntîlnirii și poveștile derulate au oferit de ambele părți cele mai minunate momente.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS