Special

Salina Turda, premiată în Coreea de Sud

În aceste zile, Salina Turda, prin şef serviciu turism drd. Tudor Bodea este prezentă la conferinţa: “Cave City Internaţional Conference 2017” din Gwangmyeong, Coreea de Sud.

Această întâlnire are ca scop dezvoltarea relaţiilor în acest domeniu, dar şi un schimb de idei şi informaţii legate de modul de dezvoltare al fiecărei mine în parte. Pe lângă Salina Turda, la eveniment participă şi reprezentanţi ai unor mine deschise în scop turistic din Japonia, Taiwan şi Coreea de Sud.

Prezenţa la acest eveniment a fost posibilă prin invitaţia primită şi susţinută financiar din partea organizatorilor din oraşul Gwangmyeong, care şi-au dorit foarte mult să cunoască modelul de succes şi bune practici al Salinei Turda.

Acest fapt reprezintă o apreciere a eforturilor depuse de Salina Turda şi comunitatea locală, care arată încă o dată lumii întregi că ceea ce s-a făcut în oraşul nostru este un model de urmat.

La acestă conferinţa Salina Turda a primit premiul comemorativ pentru „Cooperarea globală şi prietenia internaţională de care a dat dovadă prin împărtăşirea experienţei avute în dezvoltarea sustenabilă a oraşelor miniere”.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.