<
Special

În săptămâna Zilei Universale a Iei, doi tineri din Câmpia Turzii au ales să-și oficieze cununia în straiele portului popular românesc

Tinerii miri au solicitat Primarului Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan să le oficieze căsătoria în straiele portului popular românesc, cerere indeplinită de Dorin Lojigan.

“Am activat timp de 8 ani ca artist  la Ansamblul Mugurulul, de la 8 ani până la 16 ani, mi-a rămas în suflet acest lucru, și bineînțeles sunt un iubitor de tradiție și folclor, iar așa,  am ales amândoi (eu cu soția) să facem acest important pas în vestimentație populară autentică, iar pe lângă acest eveniment al nostru (cununia) a avut loc și ziua de naștere a soției mele, căreia-i urez încă o dată la mulți ani! Am cerut primarului Câmpiei Turzii, dacă se poate să îmbrace și dânsul straie populare, și da, a fost total de acord și încântat de idee, iar pentru asta-i mulțumim”, a precizat pentru Ziarul 21 Bogdan Turean, mirele care a ales ca la cea mai importantă zi din viața lui, alături de soție, la cununia lor să fie îmbăcați în straie populare.

Casă de Piatră vă dorim și noi, redacția Ziarului 21!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS