campanie campanie
Special

Seară Duhovniceasă la Câmpia Turzii, momente pline de emoție, iubire și înțelegere

Sfânta Sărbătoare a Paştelui, sărbătoarea luminii, care marchează miracolul Învierii Domnului Iisus Hristos, a fost marcată joi seara la Câmpia Turzii, de către autoritățile locale, în sala mică a Palatului Cultural Ionel Floașiu unde, în prezența a zeci de credincioși, ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, invitat special, a împărtășit celor prezenți din înțelepciunea cuvântului lui Dumnezeu.

“Iubiți frați și surori, datorită multelor ocupații cărora trebuie să le facem față, în postul acesta n-am fost la alte conferințe duhovnicești decât la dumneavoastră. Am răspuns invitației călduroase pe care mi-a făcut-o domnul primar și așa se face că în această seară suntem împreună la Câmpia Turzii”, a specificat ÎPS Andrei, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului şi Mitropolitul Clujului, Maramureşului şi Sălajului, în începutul cuvântării sale.

Cuvântarea părintelui Andreicuț a fost completată de un moment de pricesne, interpretat de un sobor de preoți din localitate.

Momentele frumoase nu au însemnat însă doar programul religios, ci tabloul complet a fost oferit cu ajutorul Asociației Artiștilor Plastici Câmpia Turzii, care au încântat pe cei prezenți cu tablourile cu tematică pascală.

Gustul acestei seri mari pentru Câmpia Turzii a fost oferit de expoziția gastronomică cu degustare a produselor de post, pregătite de restaurantele din municipiu, dintre care merită menționat restaurantul Andrei, produsele prezentate de ei cucerind atât prin estetică, cât și prin
gust.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS