Special

Și-au unit forțele și au deschis cel mai tare coafor din zonă, Hollywood Beauty by Adx  

Adi și Body au pus umărul la deschiderea celui mai performant coafor din zonă, Hollywood Beauty by Adx. Cu o experiență vastă în domeniul coafurilor și frizurilor (hair-style), cei doi doresc să creeze un brand local, bazat pe calitatea serviciilor.

Ca vorbeam de experiență, Adi și Bogdan au lucrat împreună 3 ani la salonul En-vogue din Cluj Napoca, unul dintre cele mai respectate studiouri beauty din județ, recunoscut național. În plus de asta, au avut experiențe prin occident, lucrând la salone de renume din Londra, San Francisco sau Sevilia, sub tutela celor mai importanți hairstyliști din lume.

Formează o echipă tânără și dinamica care vrea să ofere o experiență aparte fiecarui client, nu doar un simplu serviciu pentru că băieții nu crează o tunsoare, ei crează un stil.

Locația este una special amenajată, cu un confort pe care clientii îl vor resimți. Exact așa cum este și denumirea, Hollywood Beauty, te face, efectiv, să te simți
în lumina reflectoarelor

Și pentru ca totul să fie ca într-un film, dă-le ocazia ca ei să fie regizorii părului tău.

„To glam to give a damn”

P.S: Se dorește a fi un salon unde nu trebuie să aștepți. Și totuși, dacă o să trebuiască să aștepți… joci un fifa! Au un playstation special pentru tine!

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS