<
Special

Târgul Produs de Cluj vine la Câmpia Turzii

În perioada 1-4 iunie, Târgul Produs de Cluj poposește la Câmpia Turzii, astfel copiii, de 1 iunie, dar și iubitorii de produse tradiţionale, produse meşteşugăreşti sau produse de artizanat, se vor putea bucura de ceea ce le oferă, din nou la Câmpia Turzii, Târgul „Produs de Cluj”.

Printr-un protocol de colaborare între Municipiul Câmpia Turzii și Asociația Produs de Cluj, Ziua Internațională a Copilului și Târgul Produs de Cluj se va desfășura la Câmpia Turzii în perioada 1-4 iunie, locația fiind parcul mare a orașului (Berc).

Ediția din acest an a Târgului Produs de Cluj de la Câmpia Turzii, pe lângă orchestrele și asamblurile populare, în total 30 de interpreți de muzica populară din județ, precum și standurile cu produse tradiţionale, produse meşteşugăreşti sau produse de artizanat vor mai fi reprezetaţii de teatru de păpuși precum și ateliere de meșteșuguri, ateliere de sculpură în fructe și legume, special gândite pentru cei mici. Tot pentru cei mai tineri nu va lipsi nici în acest an parcul de distracții.

 

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Farmacia Dr.Max
Bitcoin Exchange Liga 1

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS