Special

Un polițist plecat din Câmpia Turzii ar urma să fie promovat în funcția de adjunct al șefului Poliției Române

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj susțin că Ciprian Miron, comisar șef și adjunct al șefului IPJ Cluj, ar urma să fie promovat în funcția de adjunct al șefului Poliției Române, susține Monitorul de Cluj.

Comisarul Ciprian Miron – în prezent adjunctul  poliției Cluj, omul care a absolvit cursurile Academiei FBI din Virginia, cu un CV impresionant care a făcut ca presa națională să scrie că: “după cele 17 cursuri de specializare în străinătate, Ciprian Miron este singurul poliţist român selecţionat pentru a participa în 2009 la cursurile Academiei FBI din statul american Virginia, unde a primit diploma de absolvire chiar de la şeful FBI-ului”.

La 39 de ani, comisarul șef Adrian Ciprian Miron este numit adjunct al șefului Poliției Cluj-Napoca, din 31.08.2016 devine Șeful Inspectoratului de Poliție Juedețean Cluj, iar din 2017, în urma unui concurs, șeful poliției Cluj devine Constantin Ilea, fost şef al SIPI Cluj, care îl înlocuieşte la conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Cluj pe comisarul şef Ciprian Miron, acesta din urmă devenind astfel adjunctul I.P.J. Cluj

Cu un CV impresionant: absolvent al Academiei de Poliție din București, în anul 2000, iar anul 2010 pe cele ale Academiei Quntico, din SUA, a fost adjunct al Poliției Alba Iulia iar din 2010 și până în 2015 a fost numit reprezentant al Ministerului Afacerilor Interne al României în Statele Unite, Ciprian Miron și-a câștigat rapid respectul în toată țara.

Numirea în funcția de adjunct al șefului Poliției Române ar trebui semnată de ministrul de interne, Carmen Dan.

 

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS