Special

Video. Au fost premiați pescarii cu numărul 1000 de la complexul de agrement La Trei Lacuri

După inaugurarea din luna mai, complexul de agrement La Trei Lacuri din Câmpia Turzii s-a pregătit să primească pescarul cu numărul 1000, care în data de 10 iulie și-a făcut apariția. Pescarul cu numărul 1000 de fapt a fost o echipă format din două persoane: Murășanu George și Mazăre Sergiu ambii din Luna. Pescari înrăiți, fideli conceptului Catch and Release, pescarii cu numărul 1000 s-au arătat profund impresionați de ideea celor care păstoresc frumosul complex de la Câmpia Turzii, de a premia pescarul  numărul 1000.

Astfel, administratorul Bazei de Agrement La Trei Lacuri, Marian Lechințan s-a ținut de cuvânt și așa cum a anunțat că momentul va fi marcat așa cum se cuvine, cei doi pescari au fost premiați. Premiile au fost oferite de sponsorii: Target Baist din Cluj, prin Tudor Brie, care a oferit un set de momeală pentru crap, Horoscop din Câmpia Turzii, prin Vasile Horvath, care a oferit un set de 24 de beri Tuborg, Carp Next Level din Câmpia Turzii, cel mai dotat magazin pentru pescuit din oraș, prin Doru Vlas, care oferă 1 kg boilies, o cutie de mister Dudi cârlig și un pop up squid/fructe, Câmpia Express prin Rareș Morar a fost unul dintre sponsorii acestui eveniment, Ziarul 21 care a oferit un abonament la ziar timp de 1 an, iar Tabaco Câmpia Turzii a oferit un cadou surpriză.

Primarul municipiului Câmpia Turzii a înmânat diploma echipei de pescari norocoși, fiindcă cifra 1000 le-a adus niște cadouri frumoase, și a fost şi plăcut impresionat dar și mulțumit de munca pe care Marian Lechințan o face la complexul de agrement La Trei Lacuri.

“Azi 10 iulie, este o lună și jumătate de la deschiderea pescuitului la complexul de agrement La Trei Lacuri, atunci am organizat Festivalul Peștelui având ca principal scop promovarea acestei bogății pe care Câmpia Turzii o are. Unii ne-au condamnat, alți au apreciat ceea ce am făcut noi, iar azi la o lună jumate după deschiderea oficială suntem la pescarul cu numărul 1000, iar întâmplarea face ca pescarul cu numărul 1000 să fie o echipă compusă Murășanu George și Mazăre Sergiu care azi primesc din partea primăriei Câmpia Turzii dar și din partea sponsorilor atât din Câmpia Turzii, din județul Cluj, sponsori care înțeleg să aprecieze ceea ce facem noi aici la complexul La Trei Lacuri. Le mulțumesc sponsorilor încă o dată, îi mulțumesc d-lui Marian Lechințan pentru munca care a depus-o aici, vă așteptăm pe toți aici, vă așteptăm la pescuit, vă așteptăm la un pește mare, primăria Câmpia Turzii promovează pescuitul sportiv  în sistemul Catch and Release pentru că ăsta înseamnă cu adevărat pescuitul sportiv”, a declarat Dorin Lojigan, primarul municipiului Câmpia Turzii.

Despre complexul La Trei Lacuri nu vorbim noi, frumusețea și liniștea de aici vorbesc de la sine, despre experiențele pescarilor pe lacurile de la Câmpia Turzii le puteți asculta chiar de la pescari, iar pentru capturile mult dorite vă invităm și pe dumneavoastră aici.

Fire întinse vă dorim și vă așteptăm la o partidă de pescuit memorabilă.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS