Special

Video: Cine este Lehel Banyai, olimpicul din Câmpia Turzii la muzică și cum a ajuns să cânte

Locul 1 la Olimpiada Națională de Interpretare Instrumentală desfășurată la sfârșitul lunii martie 2018 la Baia Mare – specializarea “tubă”. Cât de tare poate să fie pentru un puști de 15 ani, să câștige locul 1 la un concurs de o asemenea anvergură.

L-am întâlnit pe Lehel Banyai, un elev silitor al liceului Sigismund Todută, care a acceptat să ofere un interviu pentru Ziarul 21, în cadrul rubricii 10… cu Adrian Soporan, unde în cadrul interviului ne-a dezvăluit cine este defapt Lehel Banyoi și cum a ajuns să cânte:

Reporter: Cine ești tu, Lehel Banyai?

Lehel Banyai: Sunt un copil în vârsta de 15 ani, din Câmpia Turzii, elev al liceului Sigismund Toduță din Cluj- Napoca și îmi place să cânt la instrumente muzicale, respectiv la tubă.

Reporter: Cine te-a influențat în a începe a cânta?

Lehel Banyai: Părinții mei au fost cei care m-au influențat să mă apuc de cântat la instrument. Deși am început să joc fotbal de mic, părinții mei au considerat că este mai bine să mă apuc de muzică, să încep să cânt în fanfara orașului.

 

Întregul interviul cu olimpicul din Câmpia Turzii la muzică, Lehel Banyai, îl puteți găsi în Ziarul 21, de luni, 16 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei.

Video:


Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.