Special

Video. Emoțiile evenimentului dedicat Centenarului au pus stăpânire chiar și pe edilul municipiului Câmpia Turzii

La finele evenimentului „100 de ani de la Marea Unire prin cuvânt și cânt”, care s-a desfășurat în seara de 11 Octombrie la Palatul Cultural Ionel Floașiu, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a avut un moment în care emoțiile și trăirile pe care le-a dobândit în timpul spectacolului și-au spus cuvântul.
Luat prin surprindere de Pr. Marius Ciprian Pop, care după aproximativ două ore în care a detaliat însemnătatea Centenarului Marii Uniri, a vorbit despre poporul român și a încântat audiența prin cântecele patriotice și nu numai, primarul Dorin Lojigan a afirmat urmatoarele:
„Pentru cei ce mă cunoașteți mai bine, știți că am 20 de ani de avocatură în spate și am vorbit în față a multor oameni dar cu toate astea, să vorbesc după părintele Marius Ciprian Pop, este greu. Astăzi am primit cu toții o adevărată lecție de istorie. Vreau să vă mulțumesc mult părinte, pentru că ați demonstrat încă odată că sunteți un prieten al administrației locale din Câmpia Turzii și vreau să vă mulțumesc pentru faptul că ați vorbit despre familie, tradiții, despre poporul român, despre biserică, și asta pentru Câmpia Turzii este un lucru care contează. Chiar dacă acest eveniment a fost dedicat Centenarului Marii Uniri, vă rog să îmi permiteți ca eu personal să îl dedic și vârstnicilor din Câmpia Turzii.”

Evenimentul a fost plin de o încărcătură emoțională deosebită. Și da, într-adevăr, este foarte greu să vorbești după Pr. Marius Ciprian Pop, pentru că acest OM, trimis de Dumnezeu să ne aline inimile cu cântecele sale extraordinare, are mult har și o putere a cuvântului deosebită.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS