Special

Video. Mesajul emoționant al lui Bob Rădulescu cu ocazia evenimentului caritabil: Împreună pentru Rareș Andrei Olteanu

Evenimentul caritabil: Împreună pentru Rareș Andrei Olteanu, organizat de Ziarul 21, ce se va desfăşura în 16-17 iunie, la Complexul Trei Lacuri din Câmpia Turzii, căruia i s-au alăturat tineri antreprenori locali, care au pus umărul la organizarea acestui inedit eveniment, în care toți banii adunați vor fi donați pentru Rareș Andrei Olteanu, băiețelul care suferă de o boală gravă, strânge pe zi ce trece tot mai mulți voluntari.

Astfel, actorul Bob Rădulescu a transmis un mesaj emoționant pentru evenimentul de duminică, 17 iunie:

Complexul Trei Lacuri va găzdui un campionat de fotbal, o competiție de cross și o competiție de pescuit sportiv. Toate în același loc, toate în aceași zi și toți banii care se vor aduna se vor dona spre binele și sănătatea lui Rareș Andrei Olteanu.

Duminică sunteți așteptați în număr cât mai mare, în zona complezului de agrement La Trei Lacuri, unde pe lângă meciurile de fotbal, concursul de alergat, și cel de pescuit vă așteaptă multe alte surprize: tuns plus barbierit pe bază de donație, mancare la ceaun gătită cei mai buni chefi bucătari, băutură, carți, cafea, toate pe bază de donație. Atmosfera va fi întreținută de Dj Ovy, va canta și Adela Ciocan, iar pentru cei mai mici dintre noi vor fi prezenți și Mickey and Minnie Mouse, Bugs Bunny plus multe alte surprize.

Am fost foarte impresionați de numărul mare de distribuiri și de numărul mare de vizualizări a articolului (peste 800 de mii de vizualizări și peste 10.000 de distribuiri), impresionați de numărul persoanelor care ne-au sunat să ne ceară contul pentru a dona. În acest context, am hotărât că mărinimia oamenilor din Câmpia Turzii trebuie să continue, iar în acest scop am decis să organizăm acest eveniment caritabil dedicat în totalitate micutului Rareş Andrei. Comunitatea din Câmpia Turzii o să dovedească, cum a făcut-o de foarte multe ori până acum, că are suflet mare, o comunitate unită, este o comunitate puternică!

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS