Fotbal

Video. Momente de bucurie! Moş Crăciun a trimis cadouri pentru copiii de la Sticla Arieşul Turda!

FeatMomente de bucurie pentru tinerii fotbaliştii de la Sticla Arieşul Turda care joi, 13 decembrie, au fost invitaţi în Sala de Sport a Şcolii „Horea, Cloşca şi Crişan” din Turda pentru a-şi primi cadourile trimise de Moş Crăciun, ca răsplată pentru munca, talentul şi dăruirea de care au dat dovadă în acest an.
Evenimentul a fost organizat de clubul turdean, iar membrii echipei de seniori, care activează în Liga a III-a, au fost ajutoarele Moşului, aşa că a fost o zi de sărbătoare, o zi a bucuriei şi a emoţiilor. Primarul Municipiului Turda, Cristian Matei, a fost prezent la eveniment şi a transmis un mesaj:
„A trecut un an şi jumătate de când am pornit un vis, am ajuns departe, sunteţi nemaipomeniţi, aveţi rezultate frumoase şi vreau să vă reamintesc că în anul Centenarului am reuşit să accesăm Liga a III-a. Este foarte frumos, visul merge mai departe, eu mă bucur pentru abnegaţia şi dăruirea de care daţi dovadă. Le mulţumesc părinţilor care sunt aproape de copii tot timpul şi în fiecare an sunt aproape de noi, vă doresc mult succes în continuare, să aveţi sărbători liniştite şi fericite şi La mulţi ani!”.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.