<
Special

”Vine iepurașul de la 21!”

Ziarul 21 nu lasă nici o sărbătoare să treacă fară a-și premia cititorii. Astfel, cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște, Iepurașul21, oferă 21 de cadouri (10 pachete pentru adulți și 11 pachete pentru copii). Tragerea la sorți va avea loc vineri, 19 aprilie, la redacția Ziarului 21 din Turda, str. M. Eminescu nr. 6-8, numele câștigătorilor va fi publicat în ediția de luni, 22 aprilie, iar premierea va avea loc vineri, 26 aprilie, la sediul Ziarului 21 din Turda.

Regulamentul concursului este unul simplu: decupează talonul de la pagina 21, completează-l și depune-l la punctele de difuzare a presei.

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii, împlinește în acest an 15 ani de activitate fără întrerupere, fiind singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației atât online cât și în format print, iar din 2018 Ziarul 21 deține aplicația de știri care poate fi descărcată aici: Ziarul 21 

Echipa Ziarului 21 este formată din: Denisa Mărginean, Tania Pop, Adrian Soporan, Andrei Păcurar și Sergiu Jucan.

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS