Special

Viorel Dumitrana câștigătorul din această săptămână a concursului „Taloniada”

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din zona Turda și Câmpia Turzii a lansat un nou concurs, de data asta este vorba de un concurs săptămânal: TALONIADA!

Unde cititorii ziarului pot decupa talonul de concurs de pe prima pagină, iar în fiecare joi, cine vine la redacția Ziarului 21 din Turda, str. Mihai Eminescu nr. 6-8 cu cele mai multe taloane pleacă acasă cu aparatele electrocasnice. Este vorba de două produse electrocasnice pe săptămână.

Premiile acestei săptămâni au fost un storcător de fructe și un blender de mână, iar câștigătorul săptămânii a fost Viorel Dumitrana, care cu 41 de taloane a plecat acasă cu aparatul electrocasnic!

Pentru că locul 2 nu a fost revendicat, săptămâna 02 – 08 decembrie o să aibe 3 premii, două sunt premiile săptămânii al al treilea produs este blenderul de joi, 28 noiembrie.

Așadar joi, 5 decembrie, vom acorda 3 premii: o bormașină, un blender de mână și un aparat de adunat scamele.

„Mă numesc Viorel Dumitrana din Turda, particip la toate concursurile organizate de Ziarul 21 și astăzi am câștigat acest concurs. Mulțumesc Ziarului 21 pentru concursurile organizate, numai cine participă poate câștiga câte un premiu. Vă mulțumesc! ”, ne-a declarat câștigătorul din această săptămână.

 

Ziarul 21, cea mai longevivă instituție media din istoria Turzii și a Câmpiei Turzii, a împlinit în acest an 15 ani de activitate fără întrerupere, fiind singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației atât online cât și în format print, iar din 2018 Ziarul 21 deține aplicația de știri care poate fi descărcată aici: Ziarul 21

*
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS