campanie campanie
Special

Ziarul 21 a sărbătorit femeia/video

Sărbătorim Femeia, a fost concursul pe care Ziarul 21 l-a dedicat doamnelor cu ocazia zilei de 8 martie. Este al 14-lea an în care Ziarul 21 premiază doamnele și domnișoarele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeii.

Lista câștigătoarelor din acest an a fost:

  1. Bozdog Olga – Turda, str. Basarabiei nr. 30.
  2. Anca Camelia Otilia – Turda, Calea Victoriei nr. 19, bl. C6, Ap. 32.
  3. Moldovan Anisia – Turda, str. Frăgăriște nr. 76.
  4. Mureșan Maria Adriana – Turda, str. Gheorghe Șincai nr. 45.
  5. Făgăraș Gabriela – Câmpia Turzii, str. Aurel Vlaicu nr. 43, Ap.50.
  6. Lepcaliuc Diana – Câmpia Turzii, str. Piața Unirii , nr. 15.
  7. Lazăr Marcela – Câmpia Turzii, str. Salcâmului nr. 30.

Câștigătoarele au fost așteptate joi, 8 martie, ora 12.00, pentru a-și ridica premiile, la redacția Ziarului 21 din Turda, str. Mihai Eminescu nr. 6-8.

“Sincer vă spunem că ne începem săptămâna cu Ziarul 21, iar acum suntem și premiate de cel mai iubit ziar”, a fost reacția uneia dintre câștigătoare la intrarea în redacția Ziarului 21.

“Mă bucur că am fost aleasă printre primele 7 doamne de redacția Ziarului 21, iar pe această cale vreau să le transmit tuturor doamnelor din redacția Ziarului 21 dar și doamenlor din oraș, La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de o altă câștigătoare.

“Mulțumesc mult Ziarului 21 pentru cadoul primit de 8 martie și vreau să vă urez mult succes în continuare ziarului pe care sincer vă spun că-l citesc în fiecare săptămână. Vă mulțumesc mult pentru cadoul primit, și-i doresc d-nei Lia Durlan să fie perseverentă în continuare”, a fost un alt mesaj transmis de o altă câștigătoare.

“Mulțumesc pentru cadou, nu mă așteptam să câștig, vă citim în fiecare săptămână, sunteți cel mai tare ziar, iar cadoul a venit ca o surpriză foarte plăcută pentru noi de 8 martie, pentru mămici, să simțim că suntem apreciate ca și femei, ca și mame, ca și iubite, vă mulțumim frumos”, a fost mesajul unei alte doamne premiate de Ziarul 21.

Felicitări câștigătoarelor! „La Mulți Ani!” tuturor doamnelor și domnișoarelor cu ocazia zilei de 8 Martie!

Ziarul 21, împlinește pe 7 mai, 14 ani de activitate, devenind astfel cea mai longetivă instituție media locală din istoria locală și singura instituție media care acoperă toate canalele de informare a populației (fiind atât ziar print cât și online). Ziarul 21, de asemenea este singura instituție media care are o redacție (un punct de lucru) fiind astfel mult mai aprope de turdeni, de ghirișeni, dar și de întreaga comunitate din zona Văii Arieșului. Echipa Ziarului 21 este formată din: Lia Durlan, Denisa Mărginean, Tania Pop, Adrian Soporan și Sergiu Jucan.

MuieLojigan MuieGicu MuieMischian
Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS