Actualitate

Video. Spectacol dedicat Zilei Europei, la TAMT

Vineri, 10 mai, de la ora 16.00, în sala mare a Teatrului “Aureliu Manea” din Turda, a fost organizat un spectacol dedicat Zilei Europei.
Acest spectacol a fost organizat de Şcoala Gimnazială “Teodor Murăşanu” din Turda având ca şi colaboratori pe Primăria Turda şi Teatrul “Aureliu Manea”.
La acest spectacol au fost invitate delegații din mai multe oraşe înfrățite cu municipiul nostru, însă doar cele din Ungaria şi Polonia au putut să onoreze acestă invitație.


Spectacolul a fost compus din 3 acte artistice, fiecare reprezentând o piesă de teatru, în maghiară, poloneză şi română.
Gianina Matei, directoarea Şcolii “Teodor Murăşanu” a spus la deschiderea spectacolului “este un an pilot, deoarece Turda este înfrățită cu anumite oraşe, ne-au onorat cu prezența doar cei din Ungaria şi Polonia, cei din Franța nu au putut să vină. Fiind un an pilot, am creionat câteva idei, care s-au concretizat prin prezența dumneavoastră aici.


Aşa cum spuneau şi colegii mei, să tratați cu răbdare, deoarece veți vedea o piesă în limba maghiară, veți asculta cântece în limba poloneză şi, sigur că da, veți urmări piesele de teatru ale şcolii gimnaziale “Teodor Murăşanu” în limba engleză şi limba franceză, piese care au câştigat festivalul Internațional de la San Remo”.
Fiind primul an în care se organizează un astfel de spectacol , ne dorim ca în următorii ani acesta să devină o tradiţie, un spectacol inedit, dedicat Zilei Europei.


Sala a fost neîncăpătoare pentru elevii care au urmărit spectacolul ce a durat aproape două ore.
La final, toată lumea a fost încântată de reprezentaţie, spunând că abia aşteaptă ediţiile viitoare ale spectacolului.

 

Click aici pentru a adăuga un comentariu

Adaugă un comentariu

Comentariile trebuie să respecte regulile de utilizare.
Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ziarul care te prinde

© Ziarul 21 Turda | Materialele de pe acest site pot fi preluate doar cu acordul scris al reprezentanţilor publicaţiei Ziarul 21.

  SUS